Krieghuus-Chalet

Info over ons chalet: 

  • Slaapkamer met 2-pers bed 140x200.
  • Badkamer met...

    Accommodatie Glamping Slaapkamers 2 Badkamers 1 Slaapplaatsen 4

Krieghuus-Chalet

Raalte,


Info over ons chalet:   • Slaapkamer met 2-pers bed 140x200.

  • Badkamer met douche, toilet en wastafel.

  • Slaapkamer met stapelbed.

  • Schuurtje om spullen in op te bergen. Aanwezig is één fiets. Voor de liefhebbers een barbecue.

  • Ruime tuin met de mogelijkheid te zonnen op het gras, voorzien van een hangmat.

  • Het chalet is voorzien van een overdekte veranda met lounge set en ontbijttafel.


Kussens en dekbedden zijn aanwezig. Deze mogen uitsluitend gebruikt worden met dekbedhoezen door u zelf mee te nemen. Ook linnengoed dient u zelf mee te nemen; zoals hand- en theedoeken, vaatdoeken, dekbedhoezen, kussenslopen en hoeslakens. In het chalet mag niet worden gerookt en zijn huisdieren niet toegestaan. Het hele park is hondenvrij.

Type verblijf Glamping
Woonruimte 32 m2
Terrasruimte 32 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Slaapplaatsen 4
Uitzicht Te huur Chalet op 5 sterren camping Krieghuusbelten in Overijssel

Aanwezig in verblijf:

Krieghuus-Chalet


Omgeving

De Omgeving


De omgeving staat bekend als een bosrijke, rustige omgeving met hier en daar een klein dorpje. In het oosten grenst dit gebied aan de Sallandse Heuvelrug, een groot natuurgebied met veel bos en heide, landgoederen en kastelen.


Gelegen tussen Holten en Hellendoorn is de Sallandse Heuvelrug een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden in Overijssel. De heuvels bieden prachtige vergezichten en je kunt hier urenlang dwalen over glooiende heidevelden en bossen. 


Bourgondisch fietsen over de Sallandse Bergen


De Hellendoornse Berg, de Lemelerberg en de Luttenberg vormen een decor waarin het schitterend fietsen is dankzij het afwisselende landschap. Fietsend langs de oevers van de Regge is goed te zien hoe een agrarisch gebied in een paar jaar is omgevormd in een natuurgebied met grote schoonheid.


Pieterpad


Het Pieterpad lopen, een grote wens van veel mensen. Vlakbij het park de Krieghuusbelten, lopen vanuit Hellendoorn twee van de mooiste trajekten: Hellendoorn – Ommen en Hellendoorn- Holten. Over de Archemer- en Lemelerberg, dwars door het nationale park “de Sallandse Heuvelrug”, met Nederlands grootste aaneengesloten heidegebied en de Holterberg als hoogste punt. Deze omgeving straalt nog rust, ruimte, natuur en stilte uit. Het toppunt van wandelplezier.


Fiets- en wandelparadijs


De prachtige omgeving biedt u alle mogelijkheden voor een sportieve en actieve vakantie. Bijvoorbeeld langs saksische boerderijen en schitterende kastelen en landgoederen die de omgeving rijk is.


De tientallen gratis routes liggen klaar voor u bij de receptie. Heeft u geen eigen fiets mee? Dan kunt u een fiets met versnellingen huren op de receptie! Salland is ook aangesloten op het welbekende fietsroutenetwerk. U kunt dan zelf een route samenstellen.


 Recreatiemogelijkheden

Familievakantiepark Krieghuusbelten is een gezellige 5-sterren familiecamping in Salland, het hart van Overijssel, met ruime comfortplaatsen.


Uw kinderen zullen zich prima vermaken op het park gezien de ontelbare speelmogelijkheden die ze te bieden hebben. Sinds kort beschikken ze over een interactief pannaveld en een interactief spel genaamd memo, spelen 2.0! Het vrolijke animatieteam biedt ieder weekend en alle reguliere schoolvakanties een gevarieerd programma.


Als het weer wat minder is, zijn er voldoende faciliteiten aanwezig waarmee u en uw kinderen zich kunnen vermaken. Ons overdekte verwarmde  (30 graden) zwembad met 50 meter lange waterglijbaan voorzien van ledverlichting en een apart peuterbad met speelelementen biedt urenlang speelplezier. 


De omgeving staat bekend als een bosrijke, rustige omgeving met hier en daar een klein dorpje. In het oosten grenst dit gebied aan de Sallandse Heuvelrug, een groot natuurgebied met veel bos en heide, landgoederen en kastelen. De hele omgeving is prachtig voor fietstochten en wandelingen. Fietsroutes en plattegronden zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Naast de mooie natuur die er in de omgeving te vinden is zijn er ook musea en attractieparken in de buurt. 


 

Niet bekend.
Contactpersoon Krijn Antonissen
Bedrijfsnaam Krieghuus-Chalet

Adres De Spinde 15
Postcode 8141 HB
Plaats Heino
Land

Telefoon
Mobiel 0637562544
E-Mail info@krieghuus-chalet.nl
Website: http://www.krieghuus-chalet.nl

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

Krieghuus-Chalet

Raalte,

4 plaatsen 2 m2

Info over ons chalet:  Slaapkamer met 2-pers bed 140x200. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Slaapkamer met stapelbed. Schuurtje om spullen in op te bergen. Aanwezig is é&eacut..


Al vanaf: Bekijk verblijf