H-Type Camper

Type H (1-3 personen)

De camper voor twee personen op zoek naar het sportieve, luxe reisavontuur. Deze campers semi-integraal (of half-integraal) campers zijn allemaal van 2017 en zijn de allernieuwste modellen. Door zijn compacte maa...

Accommodatie Slaapkamers N.V.T. Badkamers N.V.T. Slaapplaatsen 3

H-Type Camper

Dronrijp, Nederland


Type H (1-3 personen)

De camper voor twee personen op zoek naar het sportieve, luxe reisavontuur. Deze campers semi-integraal (of half-integraal) campers zijn allemaal van 2017 en zijn de allernieuwste modellen. Door zijn compacte maatvoering, doordachte indeling en aanwezige luxe is dit de ideale camper voor 1,2 of 3 personen die van reizen houden. 

Deze compact kenmerkt zich door de uitstekende verhouding tussen dagelijks vervoermiddel en camper. Compact en wendbaar als een bestelwagen, maar met alle luxe en ruimte van een volwaardige semi-integraal camper. Door de zeer compacte buitenafmeting en uitstekende rijeigenschappen een genot om mee te rijden.


Ook binnen de H-type lijn hebben we enkele modellen aangekocht met automaat. Mocht u een camper met automaat wensen, dan kun dit bij ons aanvragen; de kosten van een automaat zijn € 7,50 per dag. 

De camper heeft een vast bed achterin, waarbij over de tafel een klein bed (voor bijv een kind tot +/- 10 jaar). 

Deze campers zijn allemaal voorzien van autotelefoon, achteruitrijcamera, parkeersensoren, navigatie, airco, maar ook zaken als combi-magnetron, climate-control in het leefgedeelte en zijn daarnaast natuurlijk voorzien van al onze 200 gratis extra’s.


Alle campers van dit type hebben speciale camper-navigatie met hierin de afmetingen van de camper, waardoor navigeren door Europa zorgeloos gaat, omdat deze met de afmetingen van de camper u altijd naar de juiste plaatsen stuurt. Op deze systemen staan bovendien alle ACSI campings en camperplaatsen van Europa, welke u op de route kunt kiezen.


Verder zijn de campers uitgebreid ingericht en hebben tv met dvd/usb die onder het rijden te gebruiken is. Op de H-type campers kan als luxe extra ook een vol-automatische satellietschotel worden gehuurd. U kunt dan Ned 1,2,3, RTL 4,5,7, SBS en vele anders zenders kijken, waarvoor we een marginale toeslag rekenen.


Door zijn krachtige 130 pk motor met stabiel onderstel worden ook uitdagende routes probleemloos en comfortabel genomen. Het ruime, vaste achterbed met comfortabele instap en hoogwaardig matras geeft u het gevoel alsof u in uw eigen bed slaapt.

De H-types semi integraal camper heeft veel kastruimte. Daarnaast beschikken deze campers over veel bergruimte voor extra bagage. Zo bevindt onder het bed zich een grote garage. Aan de voorzijde is een luxe zitgroep met draaibare voorstoelen gesitueerd. Een mooie tafel maakt de zit helemaal af. Er is een ruime douche- en wc-ruimte aan de achterzijde naast het bed en een praktische keuken in het midden van de camper.

Type verblijf
Woonruimte m2
Terrasruimte m2
Slaapkamers N.V.T.
Badkamers N.V.T.
Slaapplaatsen 3
Uitzicht

Aanwezig in verblijf:

H-Type Camper


OmgevingRecreatiemogelijkheden

Niet bekend.
Contactpersoon Friesland Campers
Bedrijfsnaam Friesland Campers

Adres It Roer 17b
Postcode 9035VR
Plaats Dronrijp
Land Nederland

Telefoon 0517-795019
Mobiel 06-51876809
E-Mail info@friesland-campers.nl
Website: http://frieslandcampers.nl/

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

A-type camper

Dronrijp, Nederland

1-4 plaatsen 1 m2

De A-type campers zijn de nieuwe campers van Friesland Campers en van bouwjaar 2018 en zijn met de E- en H-types de meest compacte campers van Friesland Campers. Deze campers die voorzien zijn van Eur..


Al vanaf: Bekijk verblijf

B-Type Camper

Dronrijp, Nederland

2-4 plaatsen 1 m2

De B-type campers zijn semi-integraal (of half-integraal) campers allemaal van model 2017 of 2018 met twee enkele bedden in de lengterichting achterin de camper, die tot één groot, vast ..


Al vanaf: Bekijk verblijf

C-Type Camper

Dronrijp, Nederland

2-5 plaatsen 1 m2

De C-type campers, die allemaal in juni 2018 in de verhuur zijn genomen, zijn semi-integraal (of half-integraal) campers met twee enkele bedden in de lengterichting achterin de camper, die tot é..


Al vanaf: Bekijk verblijf

D-Type Camper

Dronrijp, Nederland

2-4 plaatsen 1 m2

Voor mensen, die met een compacter, betaalbare camper willen vertrekken, maar alle mogelijkheden en comfort willen, zijn er de D-type campers. Deze campers zijn voorzien van 140PK-turbo motoren, die i..


Al vanaf: Bekijk verblijf

E-Type Camper

Dronrijp, Nederland

1-3 plaatsen 0 m2

Type E (1-3 personen)De nieuwe E-type campers model 2020, zijn door vroegtijde levering, al vanaf 27 september 2019 beschikbaar. Deze campers zijn de ultra-compacte moderne campers voor 1 of 2 (eventu..


Al vanaf: Bekijk verblijf

F-Type Camper

Dronrijp, Nederland

2-4 plaatsen 1 m2

De F-type campers zijn de opvolgers van de B-type, op het nieuwe Fiat-onderstel met Euro6-motoren en van bouwjaar 2018 campers van Friesland Campers. Het zijn campers met twee enkele bedden op heuphoo..


Al vanaf: Bekijk verblijf

G-Type Camper

Dronrijp, Nederland

2-7 plaatsen 1 m2

De G-type campers zijn de campers die vanaf 2015 en 2016 helemaal nieuw in de verhuur zijn genomen. De G-type campers zijn de grootste en ruimste campers van Friesland Campers. Door het grote succes ..


Al vanaf: Bekijk verblijf

H-Type Camper

Dronrijp, Nederland

3 plaatsen 0 m2

Type H (1-3 personen)De camper voor twee personen op zoek naar het sportieve, luxe reisavontuur. Deze campers semi-integraal (of half-integraal) campers zijn allemaal van 2017 en zijn de allernie..


Al vanaf: Bekijk verblijf