F-Type Camper

De F-type campers zijn de opvolgers van de B-type, op het nieuwe Fiat-onderstel met Euro6-motoren en van bouwjaar 2018 campers van Friesland Campers. Het zijn campers met twee enkele bedden op heuphoogte in de lengterichting achterin de camper, die tot één groot, vast bed kunnen worden omgebo...

Accommodatie Slaapkamers 1 Badkamers N.V.T. Slaapplaatsen 2-4

F-Type Camper

Dronrijp, Nederland


De F-type campers zijn de opvolgers van de B-type, op het nieuwe Fiat-onderstel met Euro6-motoren en van bouwjaar 2018 campers van Friesland Campers. Het zijn campers met twee enkele bedden op heuphoogte in de lengterichting achterin de camper, die tot één groot, vast bed kunnen worden omgebouwd. Dit type beschikt daarnaast over een groot tweepersoons alkoofbed met een lengte van 2.20 m. De campers zijn ook uitgerust met pilotenstoelen (draaibare voorstoelen) voor veel zitcomfort, waar bij de rondzit 4 tot 5 personen kunnen zitten. De campers komen met 5 gegordelde plaatsen, maar hebben 4 (vaste) slaapplaatsen.


Deze campers komen met Fiat Ducato-onderstel, welke een vernieuwde aandrijflijn heeft. Deze Euro6-motoren hebben hebbben sterke MultiJet ECO motoren. Standaard hebben alle versies een elektronisch stabiliteitcontrole systeem (ESC), compleet met rollover mitigation system, een systeem dat het zwaartepunt van de lading detecteert (LAC) en Hill Holder. Ze makkelijk door de nieuwe Servotronic stuurbekrachtiging en de nieuwe voorwielophanging draagt bij aan een beter weggedrag.  


Deze campers zijn standaard uitgerust met Euro6-motoren en al erg zuinig in gebruik, maar de Driving ECO3-functie vermindert het brandstofverbruik nog verder. De campers zijn standaard uitgerust met de nieuwste generatie ESP, wat zorgt voor meer stabiliteit, grip op de weg én bovendien corrigeert. Op deze campers zit standaard een veiligheidssysteem met verschillende airbags voor de bestuurder en de bijrijder. Bovendien kunt u uw mobiele telefoon eenvoudige integreren in het systeem, zodat u autotelefoon hebt gedurende uw reis en hands free kunt bellen. 


Deze campers komen uiteraard ook weer met alle, meer dan 200, gratis accessoires, zoals climate-control/airco in het leefgedeelte, airco voorin, combimagnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, elektronische kluis, volledige keukeninrichting en complete buitenset met tuinstoelen en -tafel, fietsendrager, luifel, etc.


Alle campers van dit type hebben speciale camper-navigatie met hierin de afmetingen van de camper, waardoor navigeren door Europa zorgeloos gaat, omdat deze met de afmetingen van de camper u altijd naar de juiste plaatsen stuurt. Op deze systemen staan bovendien alle ACSI campings en camperplaatsen van Europa, welke u op de route kunt kiezen.


Tenslotte zijn de campers voorzien van tv met dvd/usb die onder het rijden te gebruiken is. Op de F-type campers kan als luxe extra ook een vol-automatische satellietschotel worden gehuurd. U kunt dan Ned 1,2,3, RTL 4,5,7, SBS en vele anders zenders kijken.


Samenvattend zijn deze campers met 4 grote bedden, elk met een lengte van minimaal 2.10 meter erg ruim voor u tweeën of met het hele gezin.

Type verblijf
Woonruimte m2
Terrasruimte m2
Slaapkamers 1
Badkamers N.V.T.
Slaapplaatsen 2-4
Uitzicht

Aanwezig in verblijf:

F-Type Camper


OmgevingRecreatiemogelijkheden

Niet bekend.
Contactpersoon Friesland Campers
Bedrijfsnaam Friesland Campers

Adres It Roer 17b
Postcode 9035VR
Plaats Dronrijp
Land Nederland

Telefoon 0517-795019
Mobiel 06-51876809
E-Mail info@friesland-campers.nl
Website: http://frieslandcampers.nl/

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

A-type camper

Dronrijp, Nederland

1-4 plaatsen 1 m2

De A-type campers zijn de nieuwe campers van Friesland Campers en van bouwjaar 2018 en zijn met de E- en H-types de meest compacte campers van Friesland Campers. Deze campers die voorzien zijn van Eur..


Al vanaf: Bekijk verblijf

B-Type Camper

Dronrijp, Nederland

2-4 plaatsen 1 m2

De B-type campers zijn semi-integraal (of half-integraal) campers allemaal van model 2017 of 2018 met twee enkele bedden in de lengterichting achterin de camper, die tot één groot, vast ..


Al vanaf: Bekijk verblijf

C-Type Camper

Dronrijp, Nederland

2-5 plaatsen 1 m2

De C-type campers, die allemaal in juni 2018 in de verhuur zijn genomen, zijn semi-integraal (of half-integraal) campers met twee enkele bedden in de lengterichting achterin de camper, die tot é..


Al vanaf: Bekijk verblijf

D-Type Camper

Dronrijp, Nederland

2-4 plaatsen 1 m2

Voor mensen, die met een compacter, betaalbare camper willen vertrekken, maar alle mogelijkheden en comfort van een grote camper willen, zijn er de D-type campers. De D-type campers zijn campers met ..


Al vanaf: Bekijk verblijf

E-Type Camper

Dronrijp, Nederland

1-3 plaatsen 0 m2

Type E (1-3 personen)De nieuwe E-type campers model 2020, zijn door vroegtijde levering, al vanaf 27 september 2019 beschikbaar. Deze campers zijn de ultra-compacte moderne campers voor 1 of 2 (eventu..


Al vanaf: Bekijk verblijf

F-Type Camper

Dronrijp, Nederland

2-4 plaatsen 1 m2

De F-type campers zijn de opvolgers van de B-type, op het nieuwe Fiat-onderstel met Euro6-motoren en van bouwjaar 2018 campers van Friesland Campers. Het zijn campers met twee enkele bedden op heuphoo..


Al vanaf: Bekijk verblijf

G-Type Camper

Dronrijp, Nederland

2-7 plaatsen 1 m2

De G-type campers zijn de campers die vanaf 2015 en 2016 helemaal nieuw in de verhuur zijn genomen. De G-type campers zijn de grootste en ruimste campers van Friesland Campers. Door het grote succes ..


Al vanaf: Bekijk verblijf

H-Type Camper

Dronrijp, Nederland

3 plaatsen 0 m2

Type H (1-3 personen)De camper voor twee personen op zoek naar het sportieve, luxe reisavontuur. Deze campers semi-integraal (of half-integraal) campers zijn allemaal van 2017 en zijn de allernie..


Al vanaf: Bekijk verblijf