Al vanaf:
€ 126
(per week)

Crea - Camping

De Crea-Camping bevind zich achter de boerderij van Crea-Trends Vacations. De Camping is voorzien van ruime comfortplaatsen met 16 Ampere stroom, water aan-en afvoer en gratis Wifi. Het luxe sanitairgebouw werkt met automatische douches zonder muntsysteem en de toiletten zijn voorzien van toiletpapier. Er ...

Accommodatie Camping Slaapkamers N.V.T. Badkamers N.V.T. Slaapplaatsen N.V.T.

Crea - Camping

Retranchement, Nederland


De Crea-Camping bevind zich achter de boerderij van Crea-Trends Vacations. De Camping is voorzien van ruime comfortplaatsen met 16 Ampere stroom, water aan-en afvoer en gratis Wifi. Het luxe sanitairgebouw werkt met automatische douches zonder muntsysteem en de toiletten zijn voorzien van toiletpapier. Er zijn afwastafels, wastafels en er is een babyverschoonruimte met badje (evt. te gebruiken als prive wasruimte). Buiten is er nog een stortplaats voor de campers voorzien.

Type verblijf Camping
Woonruimte 150 m2
Terrasruimte m2
Slaapkamers N.V.T.
Badkamers N.V.T.
Slaapplaatsen N.V.T.
Uitzicht De camping heeft een weids uitzicht over de polders van West Zeeuws-Vlaanderen

Aanwezig in verblijf: ParkeerplaatsSpeeltuinTerrasWasdrogerWasmachineWi-FiBabybadjeCampingbedjeKinderstoelPicknick set

Crea - Camping


Omgeving

De camping bevind zich op het platteland, omgeven met akkerbouw niet ver van Sluis waar u goed kunt winkelen en eten. Sluis bevind zich namelijk op 2.5 km afstand en is dus lopend, fietsend of met de auto makkelijk bereikbaar. Het strand in Cadzand-Bad is 6 km met de fiets of auto. De doorgaande weg die langs de boerderij ligt, zorgt voor een goede bereikbaarheid van plaatsen zoals Groede, Nieuwvliet, Breskens, Oostburg, Retranchement maar ook Knokke en Brugge zijn makkelijk en snel te bereiken, U kunt prachtig langs de Damse vaart naar Brugge fietsen.Recreatiemogelijkheden

Crea-Trends Vacations heeft verschillende recreatieve doeleinden.


Op het erf scharrelen er verschillende dieren rond en voor de kinderen is er een speelplaats waar ze hun energie volop kwijt kunnen. Bij slecht weer kunnen ze een leuke workshop volgen in de winkel of een potje tafeltennis spelen.


In de winkel vind u o.a. kado-artikelen, sieraden, zijdebloemen, knutselmaterialen, decoraties en veel leuke ideeën. Ook u kunt hier workshops volgen zoals het maken van sieraden of werken met Foam Clay.


Bij Crea-Trends Vacations zij er ook goed uitgeruste vakantie-appartementen, dus wie geen zin heeft om met de camper of caravan erop uit te trekken, maar toch graag op de boerderij verblijft kan ook bij ons terecht. 

Niet bekend.
CampingCamping
Camping viewCamping view
Eigenwijze ezelEigenwijze ezel
Gezellig kampvuurGezellig kampvuur
Sanitaire ruimteSanitaire ruimte
Verharde camperplaatsenVerharde camperplaatsen
Voorkant sanitairVoorkant sanitair
Contactpersoon Lijsbert de Koeijer
Bedrijfsnaam Crea-Trends Vacations

Adres Provinciale weg 3
Postcode 4525LD
Plaats Retranchement
Land Nederland

Telefoon 0117420142
Mobiel 0638751902
E-Mail creatrends@gmail.com
Website: http://www.crea-trends.nl/

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

Crea - Camping

Retranchement, Nederland

plaatsen 0 m2

De Crea-Camping bevind zich achter de boerderij van Crea-Trends Vacations. De Camping is voorzien van ruime comfortplaatsen met 16 Ampere stroom, water aan-en afvoer en gratis Wifi. Het luxe sanitairg..


ParkeerplaatsSpeeltuinTerrasWasdrogerWasmachine Al vanaf: € 126 Bekijk verblijf