kleine caravan

Sinds kort in gebruik op onze camping is deze gezellige, kleine caravan !!

Geschikt voor 2 personen.

In de Caravan staan twee banken met een tafel, die als u hem laat zakken, als bed gebruikt wordt. Aan de korte zijde is een keukentje met een 3-pits gasstel en klein koelkastje. Elektricitei...

Accommodatie Camping Slaapkamers N.V.T. Badkamers N.V.T. Slaapplaatsen N.V.T.

kleine caravan

Leiden, Nederland


Sinds kort in gebruik op onze camping is deze gezellige, kleine caravan !!


Geschikt voor 2 personen.


In de Caravan staan twee banken met een tafel, die als u hem laat zakken, als bed gebruikt wordt. Aan de korte zijde is een keukentje met een 3-pits gasstel en klein koelkastje. Elektriciteit is aanwezig. In de voortent staat een tafel met twee stoelen.


U kunt uw slaapzak en kussen zelf mee te nemen. Of huurt u een laken- of handdoekenset extra bij de reservering. Bij het huren van de lakenset is een dekbed inbegrepen.


U maakt gebruik van het sanitair op de camping. Onze Caravan is bes


chikbaar zolang de camping geopend is.


De Caravan is per weekend, midweek of week te huur. (mocht u een andere periode willen, kunt u ons altijd bellen voor de mogelijkheden)


Bekijk de kosten van deze Caravan op de tarieven pagina of boek direct de Kleine caravan!

Type verblijf Camping
Woonruimte m2
Terrasruimte m2
Slaapkamers N.V.T.
Badkamers N.V.T.
Slaapplaatsen N.V.T.
Uitzicht

Aanwezig in verblijf:

kleine caravan


Omgeving

De Stochemhoeve is gelegen in het polderpark Cronesteyn pal aan het Rijn-Schiekanaal. Park Cronesteyn is met 90 hectare het grootste park van Leiden. Door haar grootte en diversiteit aan landschappen is het een absolute topper voor mens, plant en dier.     Er zijn mooie wandel- en skeelerpaden door moerastuinen, bossen, grienden en er kan gestruind worden door de polder. Ongeveer 200 meter van de camping is een waterspeelplaats waar je met vlotten kunt varen, kijken of je de overkant haalt met de kabelbaan en er is een waterpompsysteem. Kortom urenlang speelplezier voor de kinderen.


Direct aan de camping is een nieuwe aanlegsteiger aanwezig met vele plaatsen (niet langer dan 48 uur) zodoende kunnen met name kanoërs en kleine bootjes ons zeer makkelijk bereiken. Veel fiets en wandelroutes (waaronder het Marskramerpad) komen langs de camping.   


Op ongeveer 10 minuten fietsen is het centrum van Leiden. Leiden is een bijzonder sfeervolle stad met vele singels, grachten, markten, hofjes en monumentale bezienswaardigheden. Een stad voor een wandeling of even zitten op een terras, met diverse leuke restaurants en voldoende gelegenheid om uit te gaan. Ook de diverse musea waaronder Naturalis, het Rijksmuseum voor Oudheden of Museum Volkenkunde zijn een bezoek meer dan waard.


Leiden ligt centraal ten opzichte van de grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Delft en Gouda. Het strand van Wassenaar en Katwijk met hun mooie duingebied ligt binnen 10 kilometer. Ook Recreatiegebied Vlietland in Leidschendam, Themapark Archeon in Alphen aan den Rijn, Attractiepark Duinrell in Wassenaar, Vlietlanden in Leidschendam en Space Expo Noordwijk zijn leuke uitjes en makkelijk te bereiken.Recreatiemogelijkheden

Wij hebben geen animatie team op de camping. Wel hebben wij een trampoline en evenwichtsbalk. Ook hebben wij bij de receptie bordspellen en boeken. U kunt ook een tafeltennis setje huren. 

Niet bekend.
Contactpersoon WMO Maatwerk
Bedrijfsnaam Camping Stochemhoeve

Adres Cronesteyn 3
Postcode 2322 LH
Plaats Leiden
Land Nederland

Telefoon +31 648366811
Mobiel +31 648366811
E-Mail boeking@stochemhoeve.nl
Website: http://www.stochemhoeve.nl

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

Blokhut

Leiden, Nederland

4 plaatsen 2 m2

Op het kampeerterrein staat een vierpersoons houten blokhut. De hut heeft twee slaapkamers met twee één-persoonsbedden per kamer en dekbedden. Een woonkamer met open keuken en een ruime ..


Al vanaf: Bekijk verblijf

Campingplaats Caravan of G..

Leiden, Nederland

plaatsen 0 m2

De camping bestaat uit een gedeelte voor 16 grotere kampeermiddelen als caravan, vouwwagen en grote tent. De plekken zijn ruim en hebben een mooi uitzicht. Het is mogelijk op deze plekken om elektrici..


Al vanaf: Bekijk verblijf

Campingplaats Kleine Tent ..

Leiden, Nederland

plaatsen 0 m2

Er zijn 10 plekken voor kleinere tenten, deze plekken hebben geen mogelijkheid voor het verkrijgen van elektriciteit. Ons Kampeerterrein is ongeschikt voor campers en kampeerbusjes. Deze worden niet ..


Al vanaf: Bekijk verblijf

Grotere Caravan

Leiden, Nederland

plaatsen 0 m2


Al vanaf: Bekijk verblijf

Kampeer trekkershut

Leiden, Nederland

4 plaatsen 1 m2

Op het terrein zijn 2 kampeerhutten aanwezig. Een kampeerhut is een eenvoudig houten onderkomen voor 4 personen. De hut is een ruimte met daarin 2x 2 stapelbedden, een tafel, 4 stoelen, een gasstel en..


Al vanaf: Bekijk verblijf

kleine caravan

Leiden, Nederland

plaatsen 0 m2

Sinds kort in gebruik op onze camping is deze gezellige, kleine caravan !! Geschikt voor 2 personen. In de Caravan staan twee banken met een tafel, die als u hem laat zakken, als bed gebruikt wordt...


Al vanaf: Bekijk verblijf

Meerdere accommodaties

Leiden, Nederland

plaatsen 0 m2


Al vanaf: Bekijk verblijf

Pipo wagen

Leiden, Nederland

2 plaatsen 0 m2

Sinds vorig jaar hebben wij een gezellige Pipowagen op onze camping !! Deze is geschikt voor 2 personen. In de Pipowagen staat één 2 persoons bed, een tafel, 2 stoelen, een gasstel en ..


Al vanaf: Bekijk verblijf