Stacaravan

Onze camping ligt op slechts 100 meter van de staatsbossen en ligt centraal in Drenthe. Naast de camping hebben wij een akkerbouwbedrijf, dat volop in bedrijf is. U kunt bij ons genieten van de rust en de natuur en het agrarisch leven bewonderen. In de nabijgelegen bossen kunt u prachtige wandelingen en fi...

Accommodatie Chalet / Stacaravan Slaapkamers N.V.T. Badkamers N.V.T. Slaapplaatsen N.V.T.

Stacaravan

Eeserveen,


Onze camping ligt op slechts 100 meter van de staatsbossen en ligt centraal in Drenthe. Naast de camping hebben wij een akkerbouwbedrijf, dat volop in bedrijf is. U kunt bij ons genieten van de rust en de natuur en het agrarisch leven bewonderen. In de nabijgelegen bossen kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken. U hoort de vogeltjes fluiten en als u geluk heeft, staat u oog in oog met een ree!

Type verblijf Chalet / Stacaravan
Woonruimte m2
Terrasruimte m2
Slaapkamers N.V.T.
Badkamers N.V.T.
Slaapplaatsen N.V.T.
Uitzicht Camping de Hogebomen

Aanwezig in verblijf:

Stacaravan


Omgeving

Op onze camping kunt u een keuze maken uit vier mogelijke velden. De plaatsen zijn grotendeels voorzien van een strook kunstgras, waarop u uw voortent kunt zetten. We hebben een groot middenveld, met 10 plaatsen. Dit veld is omrand door bossen. Ook vindt u hier een fietsenstalling, met ruimte voor ongeveer 10 fietsen met oplaadpunt. Aan de buitenrand, met een mooi weids uitzicht, hebben we 6 plaatsen. Aan de zuidkant van het grote veld hebben we nog eens 7 plaatsen. Aan de voorzijde van onze boerderij hebben we een kleiner veld met 4 plaatsen, ideaal voor kleinere groepen en families. Aan de achterkant van de boerderij plaatsen met uitzicht op het bos.Recreatiemogelijkheden

Op onze camping vindt u schoon en modern sanitair. Dit bestaat uit een damesafdeling (met twee wc’s, twee wastafels en een warme douche), een herenafdeling (met twee wc’s, een urinioir en twee wastafels) en een aparte doucheafdeling. Voorts beschikken wij over een afwasgelegenheid, een stortplaats voor uw chemisch toilet een wasmachine en een centrifuge en een camper servicepunt.

Niet bekend.
Contactpersoon Familie Hogenboom
Bedrijfsnaam Camping "De Hogebomen" Maatschap J.& J. Hogenboom

Adres Bosweg 3
Postcode 7858 TA
Plaats Eeserveen
Land

Telefoon 0599 – 287231
Mobiel 06 – 29302654
E-Mail anitabeumer@hotmail.com
Website: http://www.campingdehogebomen.nl/

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

Minicamping de Hoge Bomen

Eeserveen,

plaatsen 0 m2

Onze camping ligt op slechts 100 meter van de staatsbossen en ligt centraal in Drenthe. Naast de camping hebben wij een akkerbouwbedrijf, dat volop in bedrijf is. U kunt bij ons genieten van de rust e..


Al vanaf: Bekijk verblijf

Stacaravan

Eeserveen,

plaatsen 0 m2

Onze camping ligt op slechts 100 meter van de staatsbossen en ligt centraal in Drenthe. Naast de camping hebben wij een akkerbouwbedrijf, dat volop in bedrijf is. U kunt bij ons genieten van de rust e..


Al vanaf: Bekijk verblijf